5 Eylül 2015 Cumartesi

IV. MYSIA Havacılık Festivali

IV. MYSIA Havacılık Festivali

Gölyaka Havacılık Festivali ile ilgili yazdıklarımı tekrarlayacağım:
Düşünen, hayata geçiren, katkı sağlayan ve destekleyenleri tebrik ederim.
Başarılar...
 
Dördüncü yapılacak düzenlemenin gelişen ve sürekliliği olan bir festival haline gelmesini, havacılık tarihimizde bu tip etkinlikleri başlatanlara örnek olmasını dilerim!
Ve umut ederim, kızlarımız ve genç kadınlarımız ile ilgili etkin bölümlerinin filmleri, fotoğrafları ve afişleri dünyadaki havacı kadın örgütleri ile paylaşılır (örneğin, "Bağlan"ın düzenleyicisi "Ulsulararası Havacı kadınlar Derneği", "Dünya Havacı Kadınlar Haftası 2016" düzenleyicisi "Dümya Havacı Kadınlar Enstitüsü", "Havacılıkta Kızlar Günü 2015" düzenleyicisi "Uluslararası Havacı Kadınlar" örgütü...) .
                ... hatta bu etkinliklerde havacı kadın örgütlerinden de ilgililer davet edilir ise sağlanacak çok yönlü katkının boyutu tahminlerin ötesine geçebilir; toplantılar, sergileri de kapsayan iyi bir düzenleme ile uluslararası boyut bile kazanılabilir..
Bir öneri de tarihe yönelik..
                 ... gelenekselleştirilmesi halinde bu etkinlikelerde geçmişte havacılık bayramı olarak kutlanmış (17 Ağustos veya 31 Ağustos) tarihlerin etkinlik tarihleri içinde sürekli kapsanabilir hale gelmesini dilerim..
Yeniden tebrikler & başarılar!
 
 Aug 26, 2015


NOT (1): 4'üncü MYSIA Havacılık Festivali (5 - 6 Eylül 2015)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder